• alsterbild
  • alsterbild
  • alsterbild
  • alsterbild

"Too much is never enough"

Mer från samma användare
Hubertusgården

Beskrivning

När jag fick höra att mitt lilla barnbarn skulle få en namngivningsfest, eller releaseparty som föräldrarna kallade det, bad jag genast om att få sy "klänningen".
När det gäller presenter är de unga medvetna i dag och önskar i första hand saker som är: Hand/hemgjorda, återbruk, ekologiska och fairtrade. Så att gå iväg och köpa nytt tyg kändes inte ok.
I mina gömmor har jag många fina gamla lakan med broderier och spetsar och de hade passat bra om det skulle varit typ en dopklänning. Men lilla Gro hann bli 7 månader och kan både stå och krypa så det kändes lite stelt och färglöst med lakan.
Dessa handdukar har jag haft liggande i över 30 år, de är så fina med handsydda applikationer så jag har inte nänts använda dem som just handdukar. Äntligen fick de liv och blev en klänning. Den är väl närmast att beteckna som "Too much is never enough" för den blev kanske lite överdådig... men visst blev hon fin lilla Gro. Här dansar hon framför farfars fina damm :-) Och jag hade hjärtligt roligt när jag satt och sydde... först hade jag gjort en liten toile.
http://www.slojd.nu/slojda/alster/428014
0.031 2.75